Veelgestelde Vragen

Afspraken

Leuk dat je een afspraak wilt maken! Op dit moment is het (nog) niet mogelijk om via de website een afspraak te maken. Op onze social media kanalen zie je wanneer en hoe je en afspraak kunt inplannen. Je kunt onder behandelingen en tarieven alvast zien welke behandelingen wij aanbieden en wat de tarieven zijn.

Mocht je niet zeker weten welke behandeling je nodig hebt voor jouw haar? Stuur dan een berichtje via Instagram, Facebook of e-mail. Dan kunnen we samen de beste behandeling voor jouw haar kiezen.

Lengte is natuurlijk subjectief maar in de salon houd ik rekening met haar tot aan de schouders of onder de schouders. Wanneer het haar tot aan de schouders komt zie ik het als ‘kort’, wanneer het haar onder de schouders komt is het ‘lang’.

Zeker weten! Wanneer je langskomt voor een afspraak is het belangrijk om rekening te houden met de volgende punten:

  • Kom met droog haar (dus niet nat), op deze manier kan ik de natuurlijke krullen zien.
  • Probeer je haar 2 dagen vooraf niet meer te wassen, je mag uiteraard nog wel je haar ‘refreshen’ met je eigen producten. Dit betekent dat je het uiteindelijk de twee dagen ervoor en op de dag zelf niet wast, maar wel gewoon je producten er in doet zoals jij het altijd draagt.
  • Houd er rekening mee dat ik een gezellige kwebbelkous ben die het erg leuk vindt om lekker te praten met je over van alles en nog wat. Mocht je hier geen zin in hebben? Helemaal niet erg, geef het maar gewoon aan en dan houd ik er rekening mee.

 

Aansluitend op punt twee: vaak krijg ik de vraag of het haar dan ook niet vast mag in een staart, knoet of vlecht. Zeker mag dat, sommige mensen werken op plekken waar het haar simpelweg vast moet en dan ga ik het niet moeilijker maken dan nodig. Wat handig is om te doen is voordat je naar de salon toe gaat je haar even los te hangen zodat het even rustig kan vallen en ik daarna mijn ding kan doen :-)!

Mocht je onverhoopt toch niet langs kunnen komen en wil je de afspraak cancelen of verplaatsen? Helemaal niet erg! Vooral als je het 48 uur van te voren laat weten, dan kan ik namelijk nog iemand anders blij maken met dat plekje en kan jij voor de volgende keer gewoon weer een afspraak inplannen.

Bereikbaarheid

Er zijn voldoende parkeerplekken in de buurt van de salon, voor zowel de auto, scooter en fiets. Het parkeren is overigens ook gratis (joepie)!